Blusser

Blusser BV is een managementvennootschap die gebeten is door Mechelen en door fietsen. Blusser detecteert problemen en vormt deze om tot opportuniteiten. Zo ontwikkelde Blusser het concept achter E-bis. Het probleem van einde-leasefietsen voor leasemaatschappijen wordt omgevormd tot een circulair remarketingverhaal. De remarketing processen bevinden zich daarenboven in de sociale economie.

Blusser is een vennootschap van jonge Mechelaars. Zij creëren en onderhouden het nodige netwerk, beheren de marketing- en communicatiestrategie en ondersteunen Ecoso procesmatig.

Ecoso

ECOSO staat voor ECOlogisch en Sociaal Ondernemen. Ons doel is tewerkstelling creëren en competenties versterken voor mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt in een ecologische context. We geloven in diversiteit en inclusie.

Dit realiseren we door het uitbaten van acht Kringwinkels verspreid over Willebroek, Mechelen, Reet, Schelle, Londerzeel en Niel.
Daarnaast beschikken we over een houtatelier waar meubels op maat gemaakt worden en een fietsenwerking waar we deel -en verhuurfietsen onderhouden, tweedehandsfietsen opknappen en een deelsysteem voor kinderfietsen uitbaten.
Via begeleide tewerkstelling kunnen mensen opnieuw gezond worden, hun zelfwaarde hervinden, zich ontplooien en opnieuw participeren in de maatschappij.

Cyclis

Cyclis Bike Lease voorziet fietsleasing aan bedrijven en hun medewerkers. De medewerker kiest zijn favoriete fiets bij een lokale fietswinkel naar keuze. Door de samenwerking met meer dan 1200 fietswinkels, kan Cyclis nationaal een lokale service aanbieden. De leaseformule bevat een totaal ontzorgend concept inclusief omniumverzekering, onderhoud, pechbijstand. Zowel de vlootbeheerder als de fietser hebben alles binnen handbereik via de online tool.

 

‘Door de samenwerking met E-bis kunnen wij onze fietsen een tweede leven geven. Ondertussen hebben we 25.000 leasefietsen in beheer en komen er af en toe ook fietsen terug door bijvoorbeeld een werknemer die uit dienst gaat of een werknemer die zijn fiets niet overneemt na de leaseperiode. E-bis ontzorgt ons in dit verhaal en is een waardevolle partner. Ze halen de fietsen op, herstellen ze volledig en zo kunnen ze opnieuw in de markt gezet worden.’

We houden je graag op de hoogte!

Je mailadres wordt enkel gebruikt voor de nieuwsbrief.

Welkom bij E-bis!

Een E-bis is een betaalbare en kwaliteitsvolle ex-leasefiets.


Benieuwd naar onze modellen? Kom ze bezichtigen en testen in de shop (Rode Kruisplein 14 te Mechelen), en schrijf je in voor de nieuwsbrief. E-bis is zoals een versmarkt. Wekelijks komt er een verse lading fietsen binnen.

Check het aanbod nearly new bikes in de winkel.