Nieuws

Waar komen onze fietsen vandaan? Van Cyclis Bike Lease!

De nearly new bikes van E-bis zijn hoofdzakelijk ex leasefietsen die we overnemen van leasebedrijven. E-bis heeft een structurele samenwerking met Cyclis Bike Lease, hét grootste fietsleasebedrijf van België. Dankzij deze samenwerking komen er elke week nieuwe parels in de winkel terecht.

Cyclis wie?

In 2014 startte Cyclis Bike Lease als eerste met fietsleasing in België, onder leiding van CEO Joep Kempen. Vandaag werken 32 medewerkers (en twee officedogs) dagelijks aan het geluk van meer dan 33 000 fietsers.

Om alle fietsers en HR professionals te ontzorgen zetten we sterk in op een innovatieve tool en 24/7 service. We hebben een netwerk uitgebouwd van meer dan 1300 fietswinkels waar medewerkers hun droomfiets kunnen gaan kiezen en laten onderhouden. Dankzij deze samenwerking kunnen we elk merk en elke type fiets in een interessante leaseformule gieten.

Waarom we zijn gestart met fietsleasing? Voor massaal veel fietsplezier! We gaan tot het uiterste in onze service voor gelukkige fietsers. Ons team zet zich elke dag met veel goesting hiervoor in.

Kom alles te weten over Cyclis

"Op die manier werken E-bis en Cyclis samen aan het geluk en de gezondheid van nog meer mensen!"
Joep Kempen – CEO Cyclis Bike Lease

De perfecte tandem

Cyclis Bike Lease staat voor plezier en levensvreugde door duurzame mobiliteit. We willen zo veel mogelijk ons steentje bijdragen aan het geluk en de gezondheid van iedereen, maar ook aan het milieu door duurzaam te ondernemen. De fietsen die na het einde van de leaseperiode niet worden overgekocht door de leasingnemer zijn fietsen die nog maar drie jaar oud zijn en dus eigenlijk nog geruime tijd kunnen dienstdoen. Dat is waar E-bis in the picture komt en de perfecte partner is voor ons: zij nemen de fietsen over, knappen ze indien nodig volledig op en zo krijgen ze weer een nieuw leven op de tweedehandsmarkt.

Niet enkel het milieubewuste aspect hiervan vinden we belangrijk, maar ook het sociale aspect. Deze nieuwe tweedehandsfietsen zijn kwaliteitsvolle fietsen die E-bis verkoopt aan erg interessante prijzen, waardoor zo’n aankoop weer veel toegankelijker wordt voor iedereen. Op die manier werken E-bis en Cyclis samen aan het geluk en de gezondheid van nog meer mensen!