Een verhaal van straffe fietsprofessionals

E-bis, de circulaire fietswinkel uit Mechelen

E-bis gereviseerd

Benieuwd hoe E-bis voor jou het verschil maakt? Simpel: onze unieke aanpak van topbikes en duurzaam ondernemen. Kom zeker een kijkje nemen in onze fietswinkel in Mechelen.

E-bissers sleutelen met veel drive

Wij zijn team E-bis. Onze bikeshop ligt in hartje Mechelen. Daar leveren we elke dag kwaliteitsvolle fietsen af. Met oog voor sociaal en circulair ondernemen. De fietsmicrobe? Die hebben we écht zwaar te pakken. Maak kennis met onze gedreven E-bissers!

Jij hier? Onze kopgroep zoekt een extra verkoper.
Interesse?

Contacteer ons
Willem Beeck Zaakvoerder
Benjamin van den Bon, E-bis
Benjamin Van den Bon Zaakvoerder
Leen Ardui Zaakvoerder
Rico Van der Elst Projectcoördinator
Sjef De Wilde Hoofdtechnieker
Asma Mohout Medewerker service center 
Hanne Vandendriessche Medewerker service center 
Askhab Shaipov Technieker 
Nazem Soud Technieker 
Danny Van der Auwera Verkoper 
Tmeem Mouas Technieker 
Sjamsoeddi Isayev Technieker
Jan Galle Freelance technieker
Mathias Heyvaert Coach technieker
Frank Driesen Coach technieker

Wij geven A-merk-fietsen een tweede leven

E-bis opent de deur naar jouw nieuwe piste. Bij ons vind je een breed aanbod aan betaalbare, hoogwaardige ex-leasefietsen van A-merken. Jouw fiets wordt door ons zorgvuldig geïnspecteerd, opgeknapt en opnieuw afgesteld. Zo krijgen de E-bis-bikes een volwaardig tweede leven. Met jou in het zadel.

Ontdek onze fietsen

Ex-leasefiets (ook huur- en testfiets) van A-merk

Grondige revisering door ervaren techniekers

Alle gegevens van je fiets in je bikepass

Uitgebreide testrit

Proficiat, je bent de trotse eigenaar van een E-bis-bike

1 jaar garantie en service na verkoop

 • Nearly new bikes


  Betrouwbaar zonder gedoe. En dat menen we. Bij E-bis vind je alleen piekfijn gereviseerde tweedehandsfietsen van toonaangevende merken. Mét garantie.

 • Unieke ploeg

  E-bis? Da’s een sterk staaltje van samenwerken tussen Blusser en ECOSO.

  ECOSO staat voor ECOlogisch en Sociaal Ondernemen. Het maatwerkbedrijf streeft naar een duurzame ontwikkeling en tewerkstelling voor mensen die om persoonlijke of maatschappelijke redenen nog niet in het reguliere arbeidscircuit terechtkunnen. De nadruk ligt op de mogelijkheden en competenties van elke medewerker. Speciaal voor E-bis breidde ECOSO haar Fietsatelier uit. Zo zorgt ze voor voldoende werkkrachten en coaches. En het team staat ook in voor de logistiek en de stock. Stuk voor stuk toptalenten!

  Blusser detecteert problemen en tovert ze om tot kansen. Met E-bis vertaalt ze de overdaad aan einde-leasefietsen naar een circulair en sociaal verhaal. De Mechelse organisatie volgt de fietsenmarkt op de voet. Ze voorziet E-bis van voldoende ex-leasefietsen en waakt over de efficiëntie van de (verkoops)processen. Ook de communicatie en strategie neemt ze voor haar rekening.

 • Circulaire en sociale economie op de fiets

  De ex-leasefietsen komen in de vakkundige handen van onze fietsprofessionals. De helden van de sociale tewerkstellingsplek Fietsatelier in Mechelen maken van die tweedehandsfietsen, elektrisch of niet-elektrisch, échte parels. Ja, het loopt hier op wieltjes!

Bikes van E-bis zitten boordevol voordelen

Sla de weg naar vrijheid in

Je gaat voor vrijheid, flexibiliteit en een evenwichtig leven. Met een betaalbare fiets. Véél beter dan elke dag bumperkleven. Rij de files voorbij. Stal je bike energiek aan je werk. En verken de stad zonder je zorgen te maken over parkeerplek.

Supporter mee voor milieu én maatschappij

Je ontdekt een nieuwe wereld. Met schone lucht, als het even kan. Mobiliteit die niet alleen je fysieke en mentale welzijn versterkt, maar ook het milieu waarin we leven. Wees trots dat je bewust investeert in een circulaire, lokale en sociale economie. Goe bezig!

Word lid van onze gratis fietscommunity

Als E-bisser word je lid van een community van gelijkgestemden. Met events, fietstrips en workshops. Een bonus die je niet kunt kopen. Kom snel eens langs!

Busy making new memories

Bezoek onze fietswinkel in Mechelen

E-bis shop
Guido Gezellelaan 20
2800 Mechelen

Contacteer ons